Løsningen ligger inden i, jeg hjælper dig med at komme dertil

ALIVENESS MEDICINE ER

SUNDHED på en helt ny måde

 

 

Du er på det rigtige sted, hvis ...

 

Du har kæmpet med en helbredsmæssig udfordring og har prøvet alt, men ikke har det bedre. De behandlinger der tilbydes af traditionel medicin, har aldrig føltes rigtige for dig, og "kampen" har efterladt dig udmattet, ensom og måske endda med en følelse af utryghed.

Det føles, som om du er blevet repareret med en bandage, men dit indre jeg higer efter ægte helbredelse.

Det er her jeg kommer ind ...

Hvis du har kæmpet med ...

Kronisk sygdom & kroniske smerter

Angst

Træthed

Stress & udbrændthed

Autoimmune reaktioner 

Hovedpine

Postcommotionelt syndrom

Fysisk eller mentalt traume

Udmattethed eller depression

Du er udredt, og har brug for assistance til optimere dit helbred, dine resurser og din behandling. Lad dig ikke begrænse af listen ovenfor. Jeg arbejder på tværs af specialer og ovenstående liste er blot en vejledning.

HEL fra roden og alt heler

På et tidspunkt, da jeg arbejdede inden for det medicinske område, og under min uddannelse, følte jeg, at vi glemte noget meget afgørende: vi mennesker har alt, hvad vi har brug for.


Vores kroppe ved, hvordan de skal heles. Der er ikke noget galt med os mennesker. Intet galt med dig. Vi har brug for et sted at gå hen, hvor vi bliver set i vores helhed og støttet gennem vores egne ressourcer. Vi er nødt til at opleve det for os selv. Vide, at det ikke behøver at komme fra den anden person. Det findes inden i dig. Jeg følte, at vi havde vores fokus omvendt, hvilket er HVORFOR jeg oprettede konceptet "Aliveness Medicine" og arbejder derfra.

Bare rolig, hvis du føler dig langt væk fra din følelse af ALIVENESS - hvis du er her - og dette føles, som det, du længes efter, at modtage - så tyder alt på, at du er på rette sted. Jeg vil meget gerne hjælpe dig med at forbinde dig med dit hjertes dybeste længsler og bevæge dig fra det rum.

Jeg er klar til at assistere dig !!

Xo Dr.Ida

* Jeg hjælper folk på dansk og engelsk - ræk ud og fortæl mig, hvilket sprog du foretrækker!

Du er her, fordi du er klar

REBOOT & RECENTER

PRIVATE sessioner fås i en "REBOOT & RECENTER" form, hvor jeg assisterer dig her og nu. Du har brug for hjælp til at genstarte din heling og slippe det, der blokerer dit helbred. Jeg guider dig derhen. Vi tager udgangspunkt i din aktuelle situation. Jeg scanner og renser dit system ved en MindBody Medicinsk proces og finder de rette tiltag og værktøjer for dig. DU modtager lethed og retning på livet og overskud og klarhed til at håndtere din situtation på en mere ny måde.

 DEEP TRANSFORMATION

1-1 sessions STÆRK PAKKE til at genstarte dit helbred og integrere ændringer og værktøjer gennem 12 sessioner over 6 måneder. Du vil opleve forandringerne og effekten af denne udviklende helingsproces efter hver session. Forvent stigende energi, klarhed og ændringer, der påvirker alle aspekter i dit liv - Du vil integrere processerne i sind og krop, og ALIVENESS MEDICINE måden at leve og helbrede på, så du er klar i stand til at hele dig selv.

LIVE GRUPPER

Intime Live GRUPPER, hvor du modtager min hjælp og går gennem en dyb krop&sind proces i et trygt rum. Modtag ekspansiv, livsforandrende støtte. Vi mødes online to gange om måneden i 6 måneder for at integrere den dybe helingsproces, som vi starter i dig. Få alle dine spørgsmål besvaret og få fordelen ved at komme i kontakt med ligesindede. En meget dybdegående og levende måde at modtage hjælp på.

Jeg er også vært for lokale workshops og retreats. Kom i kontakt.

Lad os booke dig!

Udfyld nedenstående formular, så kommer jeg tilbage til inden for 48 timer for at tale mere om dig!