Løsningen ligger inden i, jeg hjælper dig med at komme dertil

ALIVENESS MEDICINE ER

SUNDHED på en helt ny måde

 

 

Du er på det rigtige sted, hvis ...

Du er klar til, at skabe en ny begyndelse for dig selv og arbejde indefra og ud......

Du har kæmpet med en helbreds- eller livsudfordring og har prøvet alt, men det har bare ikke virket....og du ved, at meget mere er muligt for dig! De behandlinger, der tilbydes af traditionel medicin, har ikke føltes rigtige for dig, og "kampen" har efterladt dig udmattet, ensom og måske endda med en følelse af utryghed.

Det føles, som om du er blevet repareret med en bandage, men dit indre jeg higer efter ægte helbredelse med varige resultater og velvære.

Det er her jeg kommer ind ...

Hvis du har kæmpet med ...

Kronisk sygdom & kroniske smerter

Angst

Træthed

Stress & udbrændthed

Autoimmune reaktioner 

Hovedpine

Postcommotionelt syndrom

Fysisk eller mentalt traume

Udmattethed eller depression

Du er udredt, og har brug for assistance til optimere dit helbred, dine resurser og din behandling. Lad dig ikke begrænse af listen ovenfor. Jeg arbejder på tværs af specialer og ovenstående liste er blot en vejledning.

 

Jeg tilbyder helhedsvurdering, helbredscoaching og helhedsbehandling - Enestående, supplerende, forebyggende.

Brug for eksistentiel vejledning og guidance til, at skabe klarhed over dit livsformål og føre din drøm ud i livet? -

 

Book en session eller et forløb her

 

Vi finder ud af præcis, hvad du har brug for, når du kommer....

HEL fra roden og alt heler

 

 

 

Du er perfekt præcis, som du er og ved at forbinde dig med den sandhed, begynder du, at mærke livet på ny og din heling- og helbredsrejse bliver en hel anden.  

 

Lette måder, at integrere selvkærlighed i dit liv er min spidskompetence og et bærende element i hele mit arbejde er, at guide dig til, at elske dig selv og lære dig, at modtage kærlighed fra andre og fra livet.

 

Lyder det abstrakt eller banalt? 

 

Det er helingskunst - et livsværk - en vej og et valg, der skaber et nyt fundament for dig, dit liv og din tilgang til alle livets elementer og aspekter. 

Hvad du fodrer din krop med betyder noget - følelsesmæssigt, tankemæssigt, eksistentielt, sanseligt. Du har masser af knapper at skrue på, for at skabe optimale forhold for heling!

Med Aliveness Medicine vender vi heling & helbredelse lidt på hovedet i forhold til vores konventionelle tilgang. Vi tager alle dele af dig i betragning og vi fokuserer på veje til, at øge og styrke din livskraft, intuition og selvkærlighed, så du kan LEVE LIVET NU - uanset hvor du kommer fra!

Jeg er klar til at assistere dig !!

Xo Dr.Ida

* Jeg hjælper folk på dansk og engelsk - ræk ud og fortæl mig, hvilket sprog du foretrækker!

D9B76854-705F-491E-88FC-AD4391E7BD8A.jpe

Du er her, fordi du er klar

Forbindelse

Jeg tilbyder 1-1 sessioner til her og nu assistance. Du har brug for hjælp til, at støtte dig selv holistisk og skabe optimale forhold for din heling på alle planer. Gennem mere ro i krop og sind, ved at slippe det, der blokerer dit system og skabe kontakt med din indre visdom. Jeg guider dig derhen. Vi tager udgangspunkt i din aktuelle situation. Jeg er i stand til, at detektere blokeringer i din krop, guide disse til at slippe i bytte for ny indsigt og frigivelse af indestængte resurser. Hver person og hver rejse er unik. Ligesom hver session er det. Jeg finder de rette tiltag og værktøjer for dig. DU modtager indre ro, lethed og retning på livet, samt overskud og klarhed til at håndtere din situtation på en ny måde.

Dyb FOrandring

Vælg dig selv fuldt og helt med et mentor forløb med mig. 

Skab bæredygtige forandringer i dit liv og optimale betingelser for din heling og de drømme du har for dit liv!

Jeg er ved din side igennem dit livs rejse hjem til alt, hvad der er dig! 

Lær at elske dig selv på nye måder og leve livet fra et nyt sted. Sammen skaber giver vi nyt liv til din passion! Glæde, frihed, styrke og sanselighed får plads igen og kreativitet & passion, vil være en essentiel del af din heling og vejen til, at manifestere din livsvision! 

Forvent stigende energi, klarhed og ændringer, der påvirker alle aspekter i dit liv! Mød dig selv og ALT hvad du er!

GRUPPEr

Træd helhjertet og bevidst ind i dit livsformål, sammen med ligesindede, der inspirerer og støtter dig! 

Modtag kærlig & livsforandrende støtte. Vi mødes online flere gange om måneden, nærer din livsvision og integrerer den dybe helings- og udviklingsproces, der startes i dig. Modtag min personlige vejledning & viden. Lær og modtag heling & Intuitiv træning, der forbinder dig med din sensitive styrke og manifestations kraft - Fordyber kærlighed til dig selv og til livet og lader denne forbindelse komme til udtryk i alle dele af dit liv.

En dybdegående og levende måde at modtage assistance på og skabe varig forandring i dit liv!

Det er tid til, at vælge dig og blive set 

 

Hver eneste celle i dig vibrerer og det betyder uanede muligheder for vækst og forandring!

Hvad hvis de udfordringer, du oplever gemmer på en gave? Hvad hvis livet inviterer dig ind i så meget mere? Hvis du ikke har opnået de resultater du ønsker og føler dig fastlåst, kan der være mange faktorer i det usete, som spiller ind. Det er her vi kan fin tune dit elektromagnetiske udtryk og få gavn af alle helingsvidenskaben finnesser! Vi åbner op for helhed og nye muligheder....Med mig ved din side, kan du gå den lige vej og forebygge unødige tilbagefald - Lad det være så flydende og let som muligt, at komme tilbage til DIG....Læs mere om mine 1-1 forløb her

Lad endnu mere skinne igennem og bliv set

Testimonials

“This pain had resided in my body for years, deep wounds and emotions came flooding out of me from my childhood, and with some gentle words and guidance from Ida, I released all the negative emotions that were harming me both physically and emotionally all these years. I immediately felt lighter, relieved, happy and my physical pain released"

Roma / Entrepreneur

“Dr. Ida Kisku er i stand til, at skabe rammerne for en tryg og hjertevarm rejser dit eget indre rum, finde frem til negative bindinger, som hæmmer og begrænser os, hvorefter disse bindinger frigives og giver plads til nye og positive energier. Dr. Ida skabte det nærvær og den tryghed, der gjorde, at jeg turde kaste mig ud i, at mærke mig selv og hvad der ligger under overfladen. Jeg kom hjem med en særlig indre ro, glæde og balance, som særligt min mand bemærkede"

Emmilla / Veterinærlæge  

Tropical Leaves

OMklinik

Du kan modtage mine services online eller i min fysiske klinik LÆGECENTER FOR HELHED, i Nordsjælland - Jeg praktiserer MindBody Medicine / Klinisk Helheds Medicin og tilbyder en bred vifte af modaliteter.

 

Jeg møder dig, der hvor du er. 

 

Jeg har specialiseret mig i langdistance konsultationer over tlf og video, så du modtager en levende og stærk helings service uanset hvor i landet eller hvor i verden du er! 

 

Book en tid i klinikken &

Book din intuitive Dr. Ida service her:

Lad mig vide, hvad du har på hjerte....Så vi finder den bedste vej for dig! 

RETREATS & EVENTS - Skriv dig op her....

Lad os booke dig

Udfyld nedenstående formular, så kommer jeg tilbage til inden for 48 timer for at tale mere om dig!

tak skal du have!