top of page

Er der storm på linien? Gå dybere og kom tilbage til dig!Kære Ven

Hvordan mon du har det denne sommer?

Jeg ville elske, at høre din oplevelse om, hvordan du oplever verden lige nu og hvad du ser i din verden….Der sker så meget. Vi åbner os.


Som jeg har delt om på forskellige medier allerede, har der været en meget stærk mental energi, samtidig med en virkelig stor hjerteåbning.

Når vi skifter fra at være et meget mental styret videns samfund til at være mere hjerteorienteret - enten personligt eller globalt, så mærker vi det. Det er klart, at ligesom et barn protesterer, hvis det pludselig skal tidligere i seng, så vil vores tænkende hjerne heller ikke bare lade forandringer gå uhørt forbi.


Alt det vi har oplevet i dette år, skaber dybe forandringer i os alle. Vi mærker det. Meget af det foregår uset. Der er også ting vi ikke har kunnet undgå at bemærke. Tendensen til, at det ikke længere går, at pakke urimeligheder ned under gulvtæppet. At frustrationer og uretfærdigheder igennem generationer kommer op i det åbne.

Dette gælder også en ting, som jeg særligt har mærket og haft på hjertet igennem mange år, og nu dedikerer mig selv til, så meget som overhovedet muligt, og går frem med, som den første læge i Danmark. Både uddannelsesmæssigt og i min formidling og min struktur og måde at praktisere på.

Jeg har altid været holistisk orienteret. Det har hele tiden og altid været mit livssyn og menneskesyn. Jeg husker, at jeg også i job ansøgningerne til mine lægejobs, søgte efter og skrev at jeg prioriterede denne del højt, og det var den ting, som ville komme op, fordi overlægerne måtte erkende, at en helhedsorienteret tilgang, var ca. umulig at imødekomme i vores sundhedsvæsen. På alt det andet, var jeg et perfekt match. Og jeg fik gode og tilfredstillende jobs, men helheden manglede for mig i stadig større grad. Og hvad jeg ved nu, var meget vigtigere end jeg selv var klar over. Ikke noget, jeg kunne se igennem fingre med, eller gemme væk til senere, for det var mit livsformål at dele holistisk. Jeg måtte starte mit eget system og jeg måtte finde måder, selv at kvalificere mig, så jeg kunne leve op til dette på et meget højt niveau, som jeg altid, har fundet nødvendigt, for at tilfredsstille mig selv.


Det lykkedes og det har været sådan en spændende rejse! Og jeg glæder mig, hver gang, jeg kan dele med dig og andre og den begejstring og overraskelse jeg møder ved workshops, retreats eller sessions & grupper, over hvor overraskende og stærkt det er, at opleve, hvor powerfulde vi er, og hvordan den måde jeg arbejder på, er helt ny, anderledes og også meget stærk.

Vi går dybere end vores tanker. Dybere end det åbenlyse og skaber derved forandringer, der matcher alt det vi går igennem nu, meget fint. Der er noget, der ses på overfladen. Det kan være energimangel, forskellige helbredsudfordringer, realtioner der udfordrer eller smerter - eller bare den følelse af utilstrækkelighed og af ikke at være fuldt forløst, at der må være noget mere!

Alt dette kan selvfølgelig skabe rigtig meget tankemylder, tyngde og få os længere væk fra os selv og vores naturlige flow og heling. Præcis ligesom vi ser nu, er der ting, der let kan løses - ved at vi blot trækker os lidt tilbage - så forsvandt luftforureningen - mens andet kan kræver, at vi går lidt dybere - Til roden af problemet, hvis det skal være en bæredygtig løsning, der holder vedvarende.

Det er præcis det samme med vores helbred!


Ihvertfald en meget rammende metafor. Hvis vi skal have skraldet væk fra havet, så må vi gå tilbage af floden og se, hvor skraldet kom fra til at begynde med. Vi må uddanne hinanden. Vi må skabe andre strukturer, der fordrer genbrug og genanvendelse. Finde nye måder at være på og nye måder at konsumere og producere på.

Det er præcis det samme med vores liv og vores helbred! Og gæt engang; Hvis du har oplevet meget tankemylder, negativitet og bekymring denne tid, så vil det gavne dig at høre, at uanset hvor drænende, uoverkommeligt og sandt, det kan føles, så er det egentlig bare toppen af isbjerget - på en god måde.

Det er røgen og smoggen på himmelen, som kan forsvinde og opløses, blot ved at bakke lidt tilbage og lade bilen stå i garagen. Oplevelsen kan skiftes, lettere end du kunne forestille dig. End de fleste kunne ihvertfald….

Indeni er der fred, ro, MEGET, MEGET SMUKT og en stærk strøm af ren kærlighed……
Lyder det for vildt?

Det er sandt - og ja, der kan være noget vedligehold, uddannelse, måske et par ting, der skal justeres, for et vedvarende skift - derfor har jeg længere forløb til integrering af det store skift, der skabes, når vi rydder op i butikken. Vi rydder op. Vi gør plads. OG vi går til roden, så vi ikke længere behøver, den store oprydning, fordi der allerede er lavet et skift fra bunden. Et bæredygtigt et, som holder og gør, at du ikke vil lade dig blive klottet til igen. Dette er hvor vedligeholdelses processen og vores proces og arbejde sammen i et forløb er meget væsentligt og værdifuldt. Som med alle andre skift, betyder det alt, at være vedholdende og have en god coach ved siden af - Det ser jeg som vores meget værdifulde rolle som læger og sundhedsformidlere. At dele i det omfang, du er klar til det. Det, du er klar til, og at blive ved din side, i processen, så længe, som du har behov for det. Vi kan alle komme lidt af sporet eller miste modet - Jeg guider dig tilbage på din vej - Med stor respekt for din egen autonomi. Det sidste kommer helt naturligt, og er også en meget vigtig del, af lægerollen og vores uddannelse.
Hvis du kan mærke, at det er tid. At du er klar til, at være en del at mit fortrolige, trygge og helende univers, så giv lyd, ræk ud og sig til.

Der er stadig nogle ganske få ledige tider i August - kontakt mig, hvis de er til dig!

Til efteråret åbner grupperne også op igen. Det hele handler om, at være i vores styrke, være holdt, inspireret, løftet og fulde af mod og selvtillid og klarhed, til at gå igennem, det, der kræver mere styrke end noget - ihvertfald en meget andet - at skabe vores liv - at skabe vores helbred - at skabe dit unikke sunde liv, på din helt egen unikke måde.

Vi ser på, hvor det trykker. Møder kreative blokeringer, sorger, skam og andet tyngde, der kan stå i vejen for dit flow og din helbredelse. Bare rolig, det er meget lettere og meget mere flydende end det lyder. Når først det, der skal mødes, bliver mødt, så er legen en helt anden.

Jeg ved det! Jeg ser det igen og igen. Svarene er der allerede. Vi finder dem frem sammen. Vi møder præcis, hvad der skal mødes - og du er klar! Og du har alt den støtte du har brug for - lige her. Og hvad du ikke ser nu, kommer til dig! Jeg ved, det er sandt. Igen og igen, sker det….

Med stor kærlighed til dig, din vej og til livets rejse, Dr. Ida


Ida Malene Voss Kisku

MINDBODYSPIRIT HEALTH

Aliveness Medicine

Dridakisku.com

17 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle
bottom of page