top of page

Ingen skal gå igennem sygdom alene - vi heler virkelig gennem hinanden!

Opdateret: 5. nov. 2019

Ingen skal gå igennem sygdom alene - vi heler virkelig gennem hinanden! Gennem dybere kontakt til os selv, og ved at tillade os at modtage fra andre og fra alt….

Hvis du har prøvet alt og føler dig træt og udkørt, så er det meget vel, at du er kommet til det rette sted, og at tiden er kommet for dig, til at lære i sandhed at tage imod!Vi kan gøre alt det rigtige, men er vi i virkeligheden kodet indeni, til at det i bund og grund er helt forkert at tage imod hjælp, at hvile, restituere, hvad det er ellers er, vi holder på, så lytter kroppen til denne programmering, og vil aldrig gå med til at modtage og tillade heling….

Du kan hele fra bunden, fra årsagen til, at dit helbred er gået i stå - Vi kan omprogrammere dig til, at kunne modtage fra den behandling, det regime, den vej, som er vejen for dig, til din helbredelse, og det starter med at skabe et nyt fundament for dig, for hvad din krop lytter til, hvad du ubevidst tror på….
Føl dig endelig ikke forkert, når jeg siger dette - selvom jeg forestiller mig, at det er det, du garanteret allerede føler dig, og det er bare ikke vejen….

Det er så ofte, at vi bliver fyldt op med skyld og skam, uden at vi måske overhovedet opdager det - det får os bare til at fortsætte, og spærrer vejen for i sandhed at passe på os selv, og vælge det, vi virkelig har brug for, og få gavn af det!


Vær endelig ikke hård ved dig selv, det kan være svært, nogen gange umuligt, at rykke ved det her selv - selvom du har det hele i dig! - Assistance fra andre kan virkelig hjælpe, når du føler, at du sidder fast….Jeg er dr. Ida Malene Voss Kisku og jeg vil elske, at assistere dig, til at kickstarte dit helbred og lade det være flydende og let for engangs skyld;-)


Jeg starter online ALIVENESS MEDICINE grupper fra November og til og med Marts, så du har tryghed i, at blive holdt hele vinteren, mens du lærer nye måder, at assistere dig selv på og genstarte dit helbred!


Du modtager i gruppen, udover assistance fra mig, oplevelsen af, at du kan bidrage til andre og de kan bidrage til dig - på en indsats fri måde - bare ved at være til stede, og evt. ved at stille dine spørgsmål - Du kommer i gruppe med ligesindede, med en fællesforståelse og vi skaber et opløftende, helende sted, hvor du kan udvikle dig fra, gang for gang. En tryg base for dig, til at finde ro og styrke i din helbredelses proces!


Jeg glæder mig til at møde dig!


Gruppen er den første af sin slags i Danmark - og du kan blive en del af det!


Jeg vil elske, at gå igennem denne oplevelse sammen med dig!


For mere detaljeret info, spørgsmål og tilmelding;

gå til dridakisku.com

ALIVENESS MEDICINE, vælg “arbejd med mig“ og “grupper” eller send mig en mail fra dridakisku.com “lad os tale mere” og jeg svarer hurtigst muligt;-)

På Gensyn;-)

Dr. Ida Malene Voss Kisku

MindBody Medicine Læge

108 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle
bottom of page