Forestil dig at hele i fælleskab med andre - i et opløftende rum og deltage fra dit eget hjem?

Døjer du med kroniske smerter, måske hovedpine, nakkestivhed og lysfølsomhed?

Påvirker det dit funktions niveau og har du prøvet den traditionelle behandling og udredning og ved ikke hvad du skal nu?

Mærker du begrænsninger i dit liv og er du sikker på, at meget mere muligt, men du ved bare ikke hvordan du skal komme derhen?
Er du blevet stresset, udmattet og er din søvn forstyrret - Har du fået et chok og en livskrise efter, at dit liv har taget så stor et skift. Føler du dig magtesløs og utryg ved din uvisse fremtid og følelsen af, ikke at have levet det ud, du føler, der er for dig....❤️

Der er en vej for dig - og du mærker det - og grupperne “Kom tilbage til dig” - er gruppeforløb, der lige præcis er skabt til dig, det véd, at meget mere er muligt!

Der er mange veje til helbred og heling - helhedsmedicin og heling i fællesskab er en stor del af dem - for vi er skabt til, at hele sammen.


Helings videnskaben viser det - det er en væsentlig komponent for både spontant helbredte og i de samfund, hvor folk lever længst i verden og samtidig er bemærkelsesværdigt mere glade, raske - og igen lever langt længere end i resten af verden.....Så fælleskab er så vigtigt for din helings og helbredelses proces og skal ikke neglicieres.
Det er måske et tabu eller bare en undervurderet komponent, vi sjældent når, at tale om, i en standard opfølgning eller normal konsultation - og ikke desto mindre en fælles nævner for de rigtig mange i vores samfund - med eller uden helheds udfordringer - Det er tid til, at se på helheden og tage skeen i egen hånd - for det er dit liv og dit helbred.- og tilbuddet er her til dig!
Du modtager Dr. Ida‘s personlige, varme og kompetente assistance hver gang og vil modtage adgang til privat medlemsforum, supplerende let fordøjelige

kurser og sparring imellem sessioner.Det er meget levende og helende form for assistance, som ikke findes andre steder i landet.

Her går vi dybt sammen. Og ser på hele dig!

Du lærer at mestre din kropsindsjæl balance og finde gemte ressourcer frem. Hele stress og berolige dit nervesystem, så du kan hele fuldt og helt.


Du lærer nye måder, at møde dig selv på og at være med din krop og dit sind.


Du lærer, at nære din sjæl og lade din kreativitet spirer, mens du heler dig selv og mærker livskraft og energi og trivsel vokse✨


Du mærker styrken af, at være i det rette helende, berigende og støttende selskab med ligesindede og i en struktur og form, der gavner dig - så du bliver tanket op og oplever fornyet ro, energi og inspiration, når du har deltaget i din behandlende session, som er tilpasset lige præcis til dine behov og lader dig vokse og gro🌱

Vi vokser og heler i fællesskab - Dr. Ida
Vi vokser og heler i fællesskab - Dr. Ida faciliterer processerne hver gang, hvor du guides igennem helings øvelser og assisteres i, at slippe blokeringer, hvor du føler dig fastlåst.

Hver session indeholder ny inspiration og tidligere indlærte værktøjer repeteres, så det efterhånden føles mere og mere naturligt for dig, at passe på dig selv og dit helbred og møde dig selv, præcis hvor du er.


En glædelig rejse der styrker, heler og inspirerer❤️


Kom og vær med! Du gør en forskel i vores gruppe🌷
Ræk ud og tilmeld dig på formularen her, for at høre nærmere og modtag