Ensomhed: Føler du dig ensom? Forbind dig selv med hele verden - brug sin superpower: fantasi!

Opdateret: 13. aug. 2020


- Se dig selv som stor og forbundet - kuren mod alt!

- Endnu mere selvkærlig praksis - vejen til, at elske dit eget selskab!

Og udvikle dine relationer!

  • Hvad hvis du slet ikke er alene. Hvad hvis ensomheden snarere er et tegn på en oplevelse, der vil hele i dig.

  • Og desuden en intuitiv modtagelse af, hvad der sker i vores verden.

At der er så mange, der føler sig ensomme. At vi kan forbinde os mere.

At ensomheden faktisk er en del af, at føle sig ikke forbundet.

Når spirit ikke er tilstede - ikke er fremtrædende og fuldt udtrykt, Brænder inde. Så oplever vi frygt, angst, depression, sløvsind, ensomhed, smerte. Alt det, som er en del af vores sjælerejse måske, men mest af alt, en del af den smertekrop, der udtrykker sig, når vi ikke er forbundne. Når vores spirit ikke træder igennem. En illusion.

Så ensomheden og for dem, der mærker den, er et udtryk for, at vi helt har glemt vores sjæl i en stor del af vores vestlige udtryk og det går ikke længere.

Vi bliver stressede, mister vores power. Taber kraft og udtryk. Er døde levende, for at sige det ligeud - og også lidt barskt.

Derfor er det også så vigtigt og væsentligt både når vi ser på helbred og helbredelse og når vi ser på de strukturer vi læner os op ad, når vi vil heles.

Vi ved fra Bluezones og vores spontane helbredelses register, alt det, der er muligt! Vi ved også, at hvor tabletterne stopper, er der meget andet, der påvirker vores helbred.

Vi ved også, at vi er en hel organisme - en sjæl i en krop! Og vi må se på hele pakken, når vi vil HELE!

For nogen er det vigtigere end for andre. Vi har hver vores rejse. Det er vigtigt, at der er et tilbud til dig, hvis det her er din rejse!!Lad os starter med at huske, at vi er fantastiske væsener! At der er uendelig meget vi stadig ikke ved! om vores krop og hvem vi er. At der er et kæmpe potentiale. At vi skal fortsætte med at udforske og lade det uvisse komme os til gode! og også huske at bruge, alt det vi VED!

AT kroppen heler. At mirakler stadig sker - hele tiden! Mere end vi aner!

At I de samfund, hvor de lever længst og lykkeligst - meget længere end andre samfund i verden og med færre sygdomme, der lever de i harmoni med hinanden og med naturen! De har en spirituel praksis. Det er en af de 9 kategorier. Det er så spændende og interessant at se på!

Hvad kan vi bruge det til? At tro kan flytte bjerge! At vi er meget mere powerfulde end vi aner. At vi er sociale væsener.


De kender også deres livsformål!!

Det er altsammen meget forbundet og taler til de højere dele af os - samtidig med det basale. OG de lever basalt. Ustresset - med tid til pauser. Ikke uden udfordringer, men dem tager de op.


TRO - hvad betyder det? De anvender bøn eller meditation, som altsammen forbinder os med vores højere bevidsthed og overgivelse og modtagelse fra noget højere. Voers sammenhæng.

Hvis du virkelig har mediteret, så ved du, at det lige præcis er en forbindelse, med vores stærke energi krop. Følelsen af, at vi ikke stopper ved vores fysiske krop, men at vi går meget videre end det. At vi har en meget stærk energi omkring os. At vi kan sidde hele stille og lade op.

være meget stærke og modtage indsigter og hele.

Det samme kan opleves ved bøn.

Eller nogen gange yoga. Der kan være mange veje ind, men her er forbindelsen med det useete - men meget stærke af os.

Der er også ydmygheden, som er udtrykt ved de 80% str. portioner. Måske også, at når vi er åndelig mætte, så behøver vi måske ikke, at spise mere end vores krop har brug for. og når vi er i balance, og godt stimulerede socialt som spirituelt, så har vi andre behov. Så regulerer vi os selv!

Kan du forestille dig, at vi slet ikke behøver kostråd og retningslinier omkring sundhed, fordi vi er så forbundne, at vi faktisk bare ved, hvad vi har brug for og automatisk møder det behov, ved simpelthen at leve vores liv, fra det ene øjeblik til det andet. I balance.

Lytter til vores krop. Til hinanden. Til vores intuition.

I disse samfund, går de ikke omkring og tænker over, hvordan man nu er sund. De lever bevidst. og måske netop fordi der ikke er et pres om nu, at gøre det rigtigt, en frygt der allerede her, kan sabotere hele projektet;-) griner fordi, det netop er det vi har tendens til, i vores vestlige eller moderne samfund: at gøre alting til “projekter”.Så er der fællesskabet.

<